Breaking News
Loading...
16 Haziran 2014 Pazartesi

Kösem Sultan Rolü Beren Saat'in Oldu

Kösem Sultan İlk Tanıtım Fragmanı izle Kanuni Sultan Süleyman’ın hayatının anlatıldığı diziden sonra yine Osmanlı tarihinde önemli bir yeri olan Kösem Sultan’ın hayatını televizyon ekranına gelecek. Kösem Sultan rolü Meryem'in değil Beren Saat'in oldu. Mahpeyker Kösem Sultan, Kösem Sultan nasıl öldü? Kösem Sultan kimdir? Kösem Sultan hakkında bilmek istedikleriniz. Kösem Sultan çocukları. Kösem Sultan hangi Osmanlı padişahı zamanında yaşadı. Kösem Sultan dizisi yayın tarihi. Kösem Sultan hakkındaki tüm detaylar milliyet.com.tr'de(Kösem Sultan Rolü Beren Saat'in Oldu)


Muhteşem yüzyıl dizisinin yapımcısı Tims production yeni bir dizi yapıyor. Muhteşem yüzyıl dizisi final yaptı. 4 Sezondur aralıksız reyting rekorları kıran Muhteşem yüzyıl dizisi bittikten sonra herkes çarşamba günlerinin anlamı bittiğini düşünüyordu. Fakat Tims çok güzel bir haber vererek Kösem Sultan başlayacağını duyurdu. Tarihte Kösem Sultan'ın büyük bir önemi var. Kadın olarak Osmanlıya nasıl hükmettiğini anlatacak olan Kösem Sultan dizisi için şimdiden sabırsızlanılıyor. Kösem sultan kimdir diye merak eden bir çok kişi şimdiden Kösem sultan hakkında bilgi arıyor. Tarih dizisi severler için güzel bir dizi olacak olan Kösem Sultan 15 yaşında Osmanlı devleti hakkında önemli rol oynadı.

Tims Production Muhteşem yüzyıl dizisinin final bölümünün sonunda Kösem Sultan Eylül ayında başlayacağını duyurdu. Tims yine büyük bir diziye el atıyor. Milliyet olarak Kösem Sultan kim olduğunu merak eden ziyaretçilerimiz için wikipedia'dan aktarıyoruz.

Kösem Sultan Yeni Sezon İlk Fragmanı İzle

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Toggle Footer